Son Filmler :
Son Eklenenler

king kong 2005

king kong 2005 film izle online direk
Yönetmen Peter Jackson
Senaryo Fran Walsh, Philippa Boyens
Oyuncular Naomi Watts, Jack Black, Adrien Brody, Andy Serkis
Filmin Türü Aksiyon, Drama
Orijinal Adı King Kong
Yapımcı Firma Big Primate Pictures
Yapım Yılı 2005
Yapım Ülkesi Yeni Zellanda / ABD
Orijinal Dili İngilzice
Filmin Süresi 0 dakika.
Resmi Sitesi http://www.kingkongmovie.com
Dağıtıcı Firma UIP
Vizyon Tarihi 16.12.2005

Filmin Konusu
king kong 2005 film izle online direk
“The Lord of the Rings” üçlemesinin Oscar ödüllü yönetmeni Peter Jackson’ı bugünlere getiren ve dünyanın en büyük yönetmenlerinden birisi yapan sürecin başlangıcında bir maymun vardı. Yıllar sonra tekrar Kafatası Adasına dönen Peter Jackson, “King Kong” ile olağanüstü bir karakter çalışması, sürprizlerle dolu bir aşk öyküsü ve ancak 150 milyon dolarlık bütçenin yaratabileceği öfkeli dinozorları beyaz perdeye getiriyor.






kahraman babam

kahraman babam film izle online direk
imdb puanı :5.1/10
Yapım : 1994, ABD / Fransa
Tür :Komedi / Romantik
Yönetmen :Steve Miner
Senaryo :Gérard Lauzier, Francis Veber
Oyuncular :Gérard Depardieu, Stephen Tobolowsky, Katherine Heigl, Dalton James
Görüntü Yönetmeni :Daryn Okada
Müzik : Michael Muhlfriedel
Süre :1 saat, 30 dk.

Özet
kahraman babam film izle online direk
Andre karısından boşandıktan sonra kızı Nicole ile tatile çıkıyor. Genç ve güzel Nicole genç erkeklerle gönül eğlendirirken, Andre kızını korumak için komik rollere bürünüyor.




plajda

plajda film izle online direk
Yönetmen: Murat Şeker
Senaryo: Murat Dişli
Oyuncular: Sarp Apak, Gürgen Öz, Tuba Ünsal, Tuğçe ERSOY, Turgay Tanülkü
Orijinal Adı: Plajda
Yapımcı Firma: Plato Film
Tür: Gençlik, Komedi
Dağıtıcı Firma: Kenda Film
Vizyon Tarihi: 29.02.2008.

Konu:
plajda film izle online direk
İki kafadar olan Cem ve Ali dj'lik yaptıkları bir partide mafya hesaplaşmasının ortasında kalırlar. Ne yapacaklarını bilemeyen ikili kostüm odasinda buldukları kadın kıyafetlerini giyerek olaydan yırtmaya çalışırlar. Ama mafyanın sapık elemanı onları alıp bir tatil köyünde alıkoyar ve ikili bir anda kendilerini bir otelde animatör olarakbuluverir. Otelden kaçma girişimlerinin ilkinde güzellik yarışması için otele gelen 20 kızı gören ikili donakalır. Cennette bile bulmayacakları ortamdan uzaklaşmak istemezler. Ama kız tavlamak da kadın kılığında yaşamak da zordur. İkinci kez otelden kaçma girişimlerinde ise güzellik yarışmasını takip için otele gelen televizyon ekibinden Cansu ve Ebru'ya görür görmez aşık olan ikili yine otelde kalır. Bu arada mafya da otele gelir. Bir yanda sürekli kılık değiştirip kızları tavlamaya çalışan Cem ve Ali bir yanda güzellik yarışması diğer yanda ise tehlikeli bir mafya otelin altını üztünü getirir.

zincirbozan

zincirbozan film izle online direk
Tür : Dram / Politik
Gösterim Tarihi : 13 Nisan 2007
Yönetmen : Atıl İnaç
Senaryo : Avni Özgürel
Görüntü Yönetmeni : Gökhan Tiryaki
Yapım : 2007, Türkiye.
Oyuncular:Bülent Emin Yarar (Bülent Ecevit) , Haldun Boysan (Süleyman Demirel) , Suavi Eren (Kenan Evren) , Suna Selen (Rahşan Ecevit) , Ayşe Tunaboylu (Nazmiye Demirel)

Konusu
zincirbozan film izle online direk
1970′lerin sonlarına doğru Türkiye’nin gittikçe gerginleşen atmosferi, her geçen gün işlenen onlarca cinayet ve yitip giden bir dolu hayata eşitti. Sokağın kanla boyanan kaldırımları, siyasilerin bu kanı daha da arttıran demeçleri ile ülkedeki derin kaos ortamını besliyordu.

Türkiye’nin bu son derece gergin atmosferine bir de ülkenin en önde gelen gazetecilerinden Abdi İpekçi’nin öldürülmesi eklenince bu ortamı yapacaklarına sebep olarak gören askeri yapı, ülke yönetimine müdahaleye hazırlanıyordu.
Abdi İpekçi’nin öldürüldüğü dönemden 12 Eylül askeri darbesine kadar geçen süreyi, siyasilerin terör olaylarına kayıtsız kalmanın ötesinde nasıl körükleyici davranışlarda bulunduğunu ve askerin darbe hazırlıklarını anlatan Zincirbozan’ın senaryosu gazeteci Avni Özgürel tarafından yazıldı.


bayrampaşa ben fazla kalmayacağım

bayrampasa ben fazla kalmayacagim film izle online direk
Yönetmen Hamdi Alkan
Senaryo Mahkumlar
Oyuncular Pelin Batu, Halil Ergün, Tamer Karadağlı, Doğa Rutkay
Filmin Türü Drama, Komedi
Vizyon Tarihi 22.02.2008.

Özet
bayrampasa ben fazla kalmayacagim film izle online direk
'Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım' yanlışkla tutuklanıp, derdini anlatamadan yıllarca cezaevinde kalmak zorunda bırakılan bir adamın öyküsüdür. Evli ve bir çocuk babası olan Erdem (Vural Çelik), hayatını kuaförlük yaparak kazanmaktadır. Bir gün asker arkadaşı Ahmet'le (Hakan Yılmaz) karşılaşan Erdem, onunla bir çay bahçesine gitmeye söz verir. Ne var ki Ahmet bir uyuşturucu satıcısıdır ve telefonları dinlenmektedir. Ahmet'le ortak çalıştığı şüphesiyle narkotik şube polisleri tarafından tutuklanan Erdem suçsuz olduğunu anlatmaya çalışsa da karısı dahil olmak üzere kimseyi inandıramaz. Bu arada Erdem'in hapishaneye düşmesi Eşi Ayşen (Yasemin Çonka) tarafından küçük oğlu Ali'den (Okan Tangücü) saklanır. Uzay savaşlarını çok seven Ali babasının dünyayı uzaylıların saldırısından kurtarmak üzere seçilmiş bir komutan olduğunu sanmaktadır. Bu oyuna zamanla bütün koğuş destek olacaktır. Erdem'in bu koğuştaki misafirliği ise o kadar çabuk bitmeyecektir...




yaşar ne yaşar ne yaşamaz

yasar ne yasar ne yasamaz film izle online direk
Yönetmen : Atil Inaç
Tür : Dram , Komedi
Ülke : Türkiye
Yapim Yili: 2008.
Oyuncular:Safak Sezer, Tarik Menguc, Necmi Yapici, Turgay Tenulku, Deniz Oral, Ercu Turan
Komedi, 2008, 90 dk. Y: Atil Inaç O: Safak Sezer, Tarik Mengüç, Turgay Tanülkü, Necmi Yapici, Deniz Oral, Ercü Tugran.

Konusu
yasar ne yasar ne yasamaz film izle online direk
TürkMax için çekilen ve ilk kez ekrana gelecek olan yepyeni TV filmi, Türk mizahinin büyük ustasi Aziz Nesin’in eserinden uyarlama. Aziz Nesin’in önce radyo oyunu olarak yazdigi, gördügü ilgi üzerine sirasiyla tiyatroya, sinemaya ve televizyona uyarladigi “Yasar Ne Yasar Ne Yasamaz”, en sonunda romana dönüsmüs, 1978′de ödül de kazanmisti. Eserin TürkMax için özel olarak çekilen 2008 uyarlamasi ise genç yönetmenler Atil ve Ulas Inaç kardeslerin imzasini tasiyor. Avni Özgürel’in önderliginde TFT yapimin prodüksiyonu olan televizyon filminin basrollerinde Safak Sezer, Tarik Mengüç, Turgay Tanülkü, Necmi Yapici ve Deniz Oral var. 1974 tarihli filmde Halit Akçatepe’nin canlandirdigi Yasar Yasamaz karakterini bu defa günümüzün popüler komedi oyuncusu Safak Sezer basariyla oynuyor.


Film, çocuklugundan beri adina yarasir bir hayat süren Yasar Yasamaz‘in hapishaneye girmesiyle baslar. Kogusun sakinleri onu sicak karsilarlar ama özellikle kogus agasi Halil, onun gibi naif bir insanin hapishanede ne isi oldugunu merak edince, Yasar anlatmaya baslar… Küçük yasta annesini kaybeden, babasi tarafindan büyütülen Yasar’a bu isim, ölen kardeslerinden dolayi verilmistir. Ilkokul çagina geldiginde nüfus dairesine gittiklerinde tuhaf bir sürprizle karsilasirlar. Kütükte daha önce iki kez sehit düserek öldügü yazmaktadir. Nüfus kâgidini alamadigi için okula yazilamayan Yasar, tarlada babasiyla çalismaya baslar. Gün gelip de köyün güzel kizi Ayse’ye vuruldugunda, ayni sorun bir kez daha karsisina dikilir. Evlenmeleri için nüfus kâgidina ihtiyaç vardir. Nasil olsa alinir diye söz kesilir nisan yapilir fakat o esnada jandarma gelerek Yasar’i askere götürmek üzere teslim alir. Aradan dört yil geçmesine karsin halen askerdir zira nüfus kaydi olmadigi için tezkere alamaz. En sonunda komutani durumdan sikilarak, özel bir evrak imzalatip Yasar’i köyüne yollar ancak bu kez de babasinin ölüm haberini alir. Daha da kötüsü babasinin kooperatife borcu vardir ve icra kapidadir. Nüfusa kaydi olmadigi için tüm mal varliklari elden gispanerir… Ayse’yle murada eremeyeceklerini anlayan Yasar onu kaçirir ve Istanbul’a gelirler. Burada kapicilik yapmaya baslayan talihsiz genci, organ mafyasi dâhil pek çok sorun beklemektedir.





güvenlik duvarı firewall

guvenlik duvari firewall film izle online direk
Filmin Konusu
guvenlik duvari firewall film izle online direk
Bir bankada üst düzey bilgisayar güvenlik uzmanı olarak çalışmakta olan Jack Stanfield’in mutlu bir evliliği vardır. Mimar eşi ve iki çocuğuyla mutlu bir hayat sürmekte olan Jack’in en büyük zaafı ailesidir. Bunu fark eden Bill Cox adlı teknoloji hastası bir soyguncu Jack’in çalıştığı bankadan büyük bir vurgun yapabilmek için aileyi rehin alır ve Jack’i belirlediği bir hesaba para transferi yapmak zorunda bırakır. Bir yandan ailesini kurtarmak için fon transferleri yapmaya başlayan Jack, öte yandan da soyguncu ve ekibini engellemek için akla hayale gelmedik yöntemlere başvuracaktır fakat karşısındaki alelade bir soyguncu değildir. Cox; Jack’in her türlü hamlesini hesaplamış, dahilik ile delilik arasında giden bir soyguncudur.
İlerlemiş yaşına rağmen, film başına 20 milyon doları aşan ücretiyle Hollywood’un en çok aranan starlarından biri olan Harrison Ford’tan yaşına uygun sıkı bir gerilim. Dijital teknolojinin hüküm sürdüğü finans sektörüne dair suç filmleri günden güne artarken, Kod Adı Kılıçbalığı'nın açtığı yolda ilerleyen, Paul Bettany’nin Bill Cox portresiyle ölümsüzleşen zeka dolu bir kedi-fare oyunu Firewall.



baba the godfather

baba the godfather film izle online direk
yönetmen :Francis Ford Coppola
Senaryo : Mario Puzo Francis Ford Coppola
Oyuncular:Marlon Brando Don Vito Corleone
Al Pacino Michael Corleone
James Caan Santino "Sonny" Corleone
Robert Duvall Tom Hagen
Diane Keaton Kay Adams
Talia Shire Connie Corleone Rizzi
John Cazale Fredo Corleone
Gianni Russo Carlo Rizzi
Richard Castellano Pete Clemenza
Sterling Hayden Komiser Mark McCluskey
Richard Conte Emilio Barzini
Al Lettieri Virgil "Türk" Sollozzo
Abe Vigoda Salvatore "Sally" Tessio
Lenny Montana Luca Brasi
John Marley Jack Woltz.
Al Martino Johnny Fontana

Konusu
baba the godfather film izle online direk
Corleone ailesi, Don Vito Corleone'nin başında olduğu, suça dayalı bir örgüt kurmuş olan İtalyan asıllı geniş bir ailedir. Aile, diğer dört aileyle birlikte New York'un yeraltı işlerini yönetmektedir. Ancak Corleone ailesini diğerlerinden ayıran özelliği, Don Corleone'nin yargıçlar ve senatörlerle kurduğu yakın ilişkilerdir. Bu ilişkiler, diğerlerinin açamadığı kapıları açabilmesini sağlamaktadır.

Bir gün eroin üretimi ve dağıtımı yapan "Türk" lakaplı Solozzo, Don Corleone'den, ilişkilerini kullanarak kendisine yasal koruma sağlamasını ve 1 milyon dolar nakit para vermesini ister, karşılığında elde edilecek kârdan pay teklif eder. Teklife göre, ilk yıl Corleone Ailesi'ne kalacak olan para 3-4 milyon dolar civarında olacaktır. Ancak Don Corleone teklifi reddeder. Gerekçesi, iyi ilişkileri olsa da, Don Corleone'nin uyuşturucu işi ile bağlantısı olduğunu öğrenen siyasetçilerin ilişkilerini gözden geçirme gereği duyacak olmalarıdır. Bunun üzerine arkasına Tataglia ailesini ve New York emniyet müdürü McClusky'i alan Solozzo, Don Corleone'yi vurdurtur. Ölümden son anda kurtulan Don Corleone'yi ve tüm aileyi kötü günler beklemektedir. Bu süreçte, fevri hareketleriyle bilinen, Don Corleone'nin en büyük oğlu Sonny ölecek, 2. Dünya Savaşı'ndan kahraman olarak dönen en küçük oğlu Michael ise, daha önce aile işleriyle hiç ilgilenmediği ve bunu istemediği halde olayların akışı onu hikâyenin merkezine doğru itecektir. Artık zaman hesaplaşma zamanıdır. Diğer ailelerin de karıştığı büyük bir savaş başlar.


küçük gün ışığım

kucuk gun isigim (litte miss sunshine) film izle online direk
Yönetmen Jonathan Dayton, Valerie Faris
Senaryo Michael Arndt
Oyuncular Abigail Breslin, Greg Kinnear, Paul Dano, Alan Arkin, Toni Collette
Filmin Türü Komedi, Drama
Orijinal Adı Little Miss Sunshine
Yapımcı Firma Big Beach Films, Third Gear Productions LLC
Yapım Yılı 2006
Yapım Ülkesi ABD
Orijinal Dili İngilizce
Filmin Süresi 101 dakika.
Resmi Sitesi http://www.foxsearchlight.com/..
Dağıtıcı Firma Özen Film
Vizyon Tarihi 27.04.2007
Filmin Konusu
kucuk gun isigim (litte miss sunshine) film izle online direk
Hoover ailesinin her bireyi denemekten yılmayan sıcak insanlardır. Bir Volswagen minübüse doluşup ailelerinin en küçük bireyinin hayalini gerçekleştirmek için California’ya doğru yola çıkarlar. Bu üç günlük traji komik yolculuk sürprizlerle ve aile fertlerin hayal bile edemeyeceği bir sonla tamamlanacaktır. Küçük Gün Işığım bilinen kalıpları kıran bir Amerikan yol komedisi.






taze gelin saskin damat

taze gelin saskin damat film izle online direk
Yönetmen Michael Ian Black
Senaryo Michael Ian Black
Oyuncular Jason Biggs, Isla Fisher, Dennis Albanese, Audra Blaser, Julia Montgomery Brown
Filmin Türü Komedi, Romantik
Orijinal Adı Wedding Daze
Yapımcı Firma GreeneStreet Films
Yapım Yılı 2006
Yapım Ülkesi ABD
Orijinal Dili İngilizce
Filmin Süresi 90 dakika.
Resmi Sitesi
Dağıtıcı Firma Pinema
Vizyon Tarihi 15.02.2008
Filmin Konusu
taze gelin saskin damat film izle online direk
nişanlıdır. Sadece macera yaşamak için karşısına çıkan ilk yabancıya evlenme teklif eder, ancak beklenmedik bir şekilde genç kadın teklifini kabûl eder. Bu çılgın anlaşmada, evlilik günü gelip çatana kadar onları rahat bırakmayacak kararsız aileler, nevrotik arkadaşlar ve tedbirsiz bir hapishane kaçkını vardır.




cennet gibi just like heaven

cennet gibi just like heaven film izle online direk
Yönetmen Mark Waters
Senaryo Peter Tolan, Leslie Dixon
Oyuncular Reese Witherspoon, Mark Ruffalo, Donal Logue, Dina Spybey, Ben Shenkman
Filmin Türü Komedi, Fantastik
Orijinal Adı Just Like Heaven
Yapımcı Firma DreamWorks
Yapım Yılı 2005
Yapım Ülkesi ABD
Orijinal Dili İngilizce
Filmin Süresi 95 dakika.
Resmi Sitesi http://www.justlikeheaven-them..
Dağıtıcı Firma UIP
Vizyon Tarihi 25.11.2005
Filmin Konusu
cennet gibi just like heaven film izle online direk
San Francisco’da bir apartman dairesi kiralayan David’in (Mark Ruffalo) istediği en son şey bir ev arkadaşıdır. Ortalığı henüz derleyip toplamıştır ki, ansızın Elizabeth (Reese Witherspoon) adlı genç bir kadın ortaya çıkar. Üstelik apartman dairesinin kendisine ait olduğunda ısrar etmektedir…David ortada büyük bir yanlış anlama olduğunu düşünür. Aniden görünen Elizabeth’in aniden ortadan kaybolmasına kadar da bu düşüncesi devam eder. Kapı kilitlerini değiştirmek de Elizabeth’i yıldırmaz. Kafasına göre David’i ziyaret eder . Üstelik sürekli olarak ortaya çıkmakla kalmayıp, “Benim evimde nasıl kendi hayat tarzını kurarsın” diyerek sürekli David’i rahatsız etmektedir.

Elizabeth’in bir hayalet olduğuna ikna olan David, onun tamamen , geri gelmemecesine , “öteki tarafa” geçmesi için çaba harcamaya karar verir. Öte yandan Elizabeth de bu dünyaya ait olmayan birtakım yeteneklere sahip olduğunu fark etmiştir. Örneğin duvarların içinden geçebilmektedir. Ölmek üzereyken her nasılsa canlı kaldığına ve öbür dünyaya geçemediğine o da ikna olmuştur.
Elizabeth ile David kafa kafaya vererek, Elizabeth’in aslında kim olduğunu, şu anki durumuna nasıl geldiğinin ardındaki gerçeği araştırmaya başlarlar. Bu arada ilişkileri derinleşerek aşka dönüşür. Gelecekte beraber yaşamaya yönelik güzel hayaller kurmaya bile başlamışlardır. Bu hayallerinin yok olup gitmemesi için önlerinde ne yazık ki çok az zaman kalmıştır.




şişman kızlar phat girls

sisman kizlar phat girls film izle online direk
Yapım : 2006, ABD
Tür :Komedi
Yönetmen :Nnegest Likke
Senaryo :Nnegest Likke
Oyuncular :Mo'nique , Jimmy Jean, Godfrey , Kendra C. Johnson, Joyful Drake, Dayo Ade
Görüntü Yönetmeni :John L. Demps, Dean Lent
Müzik : Stephen Endelman
Süre : 1 saat, 40 dk.

Filminin Konusu :
sisman kizlar phat girls film izle online direk
Hemen hemen her filmi içerdiği erotik sahneler nedeniyle Türkiye'de vizyona girme şansı bulan Fransız aykırı Catherine Breillat'nın son filmi Şişman Kız'ın ana karakteri Anaïs (Anaïs Reboux) 12 yaşında şişman, 15 yaşındaki güzel ve seksi ablasından daha olgun ama cinsellik konusunda daha deneyimsiz, yalnız bir genç kız. Filmin büyük bölümü, Anaïs'in annesi (Arsinée Khanjian), işkolik babası (Romain Goupil) ve erkek delisi kızkardeşi Elena (Roxane Mesquida) ile yaz tatilini geçirdiği bir Fransız sahil beldesinde geçiyor. Elena, burada hukuk fakültesi üçüncü sınıf öğrencisi yakışıklı bir İtalyan genci olan Fernando (Libero De Rienzo) ile tanışır ve ilk cinsel deneyimini yaşar. Anaïs kendisini, ablası ve Fernando arasındaki ilişkinin içinde bulur ve onları merakla gözlemler. Her iki kardeşi de sürprizler bekliyordur. Breillat'nın psikoseksüel dünyasını yansıtan filmleri, sanattan çok kişisel terapilere benziyor. Yönetmen diğer filmlerinde olduğu gibi Şişman Kız'da da pornografiye yaklaşan açık seks, ereksiyon sahneleri ve şiddet sahnelerini birbiri ardına göstermekten çekinmemiş

davetsiz çapkınlar

davetsiz capkinlar film izle online direk
Yönetmen David Dobkin
Senaryo Steve Faber, Bob Fisher
Oyuncular Owen Wilson, Vince Vaughn, Christopher Walken, Rachel McAdams, Isla Fisher
Filmin Türü Komedi, Romantik
Orijinal Adı Wedding Crashers
Yapımcı Firma Avery Pix
Yapım Yılı 2005
Yapım Ülkesi ABD
Orijinal Dili İngilizce
Filmin Süresi 119 dakika.
Resmi Sitesi http://www.theweddingcrashers...
Dağıtıcı Firma Özen Film
Vizyon Tarihi 30.09.2005
Filmin Konusu
davetsiz capkinlar film izle online direk
Muhteşem komedi , Wedding Crashers, iki eski dost ve iş ortağı boşanma arabulucuları John Beckwith (Owen Wilson) ve Jeremy Grey’in (Vince Vaughn) ortak hobilerini anlatıyor... Düğünleri dağıtmak!

Düğün kimin düğünü olursa olsun hangi etnik kökende ve dinde olursa olsun – Yahudi, İtalyan, İrlanda , Çinli, Hindu– bu karizmatik ve çekici iki genç adam her düğünün en gözde erkekleri olmaktan ve ortalığı birbirine katmaktan çok hoşlanmaktadırlar... Tabii ki bir amaç uğruna... Düğünlerde boy gösteren hoş , bakımlı genç ve bekar kadınları baştan çıkarmak...Düğünü dağıtmanın ana kuralı gittiği her düğünden güzel bir kadınla çıkmaktır. Gelinlerin ve damatların şerefine kadeh kaldırdıkları bir düğün sezonunu daha arkalarında bırakırlarken, Jeremy , William Cleary (Christopher Walken) ve eşi Kathleen’in (Jane Seymour) nikah tazeleyeceklerini öğrenir. Washington, D. C. Sosyetesi için yılın düğünü olacaktır...davetli listesini gözden geçiren iki kafadar John and Jeremy, gelinin nedimeleri Claire (Rachel McAdams) ve Gloria (Isla Fisher) Cleary ‘i gözlerine kestirirler.

Jeremy muhteşem düğünde oyunu tüm kuralları ile oynar ve Gloria’yı baştan çıkarmayı başarır. Fakat John’un Claire ile flörtü beklenmedik bir şekilde kendini beğenmiş Sack (Bradley Cooper) tarafından bertaraf edilir. Jeremy’nin tüm karşı koymalarına rağmen kendi koydukları davetsiz misafirlik kurallarını çiğneyerek Claire’in ailesi ile bir hafta sonu partisinde tanışmaya gider.

Görkemli bir sahil evinde, John ve Jeremy birbirini takip eden komik aksiliklerle hem garip aile bireyleri ile tanışır hem de aşk ve ilişkiler hakkında önemli dersler alırlar.

Wedding Crashers New Line Cinema’nın sunduğu Tapestry Films’in prodüksiyonu ile David Dobkin’in (Shanghai Knights) yönetmenliğinde beyaz perdede. Senaryo Steve Faber & Bob Fisher’a ait. Filmin yapımcıları Tapestry Films’in partnerleri olan Peter Abrams, Robert L. Levy ve Andrew Panay. Yapım Danışmanları ise Guy Riedel, Toby Emmerich, Richard Brener ve Cale Boyter.


date movie

date movie film izle online direk
Tür : Komedi / Romantik
Gösterim Tarihi : 28 Nisan 2006
Yönetmen : Jason Friedberg , Aaron Seltzer
Senaryo : Jason Friedberg , Aaron Seltzer
Görüntü Yönetmeni : Shawn Maurer
Müzik : David Kitay
Yapım : 2006, ABD , 83 dk.
Oyuncular : Alyson Hannigan (Julia Jones) , Adam Campbell (Grant Fonckyerdoder) , Sophie Monk (Andy) , Jennifer Coolidge (Bayan Fonckyerdoder) , Eddie Griffin (Frank Jones) , Fred Willard (Bay Fonckyerdoder) , Tony Cox (Hitch)


Konusu
date movie film izle online direk
Romantik komedileri ‘ti’ye alan bir film

“Scary Movie” filminin senaristlerinden Aaron Seltzerve Jason Friedberg, bu kez romantik komedi tarzındaki filmlerin peşine düşmüş. “Buluşma Olayı”, bu tarz filmleri sevenler ve bu tarz filmlerden nefret edenler için birebir. Filmin yapımcıları bunu, “Romantik kadınların kesinlikle seyretmek isteyeceği ve erkeklerin ise gülmek için mutlaka izleyecekleri bir film yapmak istedik.” sözleriyle açıklıyor.

Film, romantik ve umutsuz Julia Jones’un hikayesini en romantik yerinden anlatmaya başlıyor: Sonunda hayallerinin erkeğini bulan genç ve güzel bir kadın... Bir İngiliz Grant Funkyerdoder... Fakat evlenmeden önce kalbinin sesini dinlemeli – ‘Big Fat Greek Wedding’, ‘Zor Baba’ ile tanışmalı ve ‘Darısı Başıma’ demelidir. Üstelik de çok ama çok hoş bir arkadaşı ‘En İyi Arkadaşım Evleniyor’ havasında olmalıdır.

Yıllardır spor filmleri, ajan filmleri veya korku filmleriyle dalga geçen filmler yapıldı. Her türün kendine ait tarzı ve klişeleri olduğu bilinse de, bunları komedi unsuru olarak sunan filmler hep ilgi çekti. Friedberg ve Seltzer ikilisi bu kez farklı bir türe, romantik filmlere yöneltmişler kameralarını.

“Bir sürü romantik komedi seyrettik; seyrettiklerimizden eğlenceli bir yan çıkarmak aslında hiç de zor olmadı” diyen Aaron Seltzer, sözlerini şöyle sürdürüyor: “ Hafızamıza kazınmış romantik filmlerden unutulmayacak sahneler seçtik ve bu sahnelerin üzerine yeni bir hikaye oturttuk. Gerçekten komik bir hikaye!”

Friedberg ise “Buluşma Olayı”nın klasik bir bakış açısı olduğunu söylüyor. “Cici kızım büyür ve çok güzel bir genç kadın olur... Hayallerinin erkeğini bulur ama tabii ki ebeveynleri bu adamdan nefret ederler. Ve düşünebileceğiniz her zorluğu çıkarırlar... Ne dersiniz bu hikayeyi bir çok yerden hatırlamıyor musunuz?”

Filmin başrollerinde Alyson Hannigan (Julia Jones), Adam Campbell (Grant Funkyerdoder), Jennifer Coolidge (Roz Funkyerdoder), Tony Cox (Hitch), Fred Willard (Bernie Funkyerdoder) ve Eddie Griffinrol (Frank Jones) kamera karşısına geçmiş. Aaron Seltzer ve Jason Friedberg’in birlikte yazıp yönettikleri filmin müziklerini David Kitay bestelemiş.



amerikan pastasi 6 parti evi beta house

amerikan pastasi 6 parti evi beta house film izle online direk
Yapımcı Şirket : Universal Studios
Ülke : ABD
Yıl : 2007
Dublaj Dilleri : İngilizce, Almanca, Çekce
Altyazı Dilleri : Türkçe, İngilizce, Almanca , İbranice, Yunanca, Çekce, Bulgarca
5.1 Surround : Steve Talley,John White
Yönetmen :Andrew Waller
Oyuncu :Robbie Amell Bradford Anderson Tatiana Anderson Christine Barger Shannon Beckner Angela Besharah Pilar Cazares Erica Cox Joe Eigo Eugene Levy
Konusu
amerikan pastasi 6 parti evi beta house film izle online direk
Amerikan Pastası : Parti Evi
Pastanın en müstehcen dilimi! Sansürsüz! Parti devam ediyor...

Amerikan Pastası Sunar Parti Evi'yle, kolej tarihinin en eğlenceli ve seksi yılını geçirmeye hazırlanın. Dwight Stifler, kuzeni Erik, Mr. Levenstein (Eugene Levy) ve birbirinden rezil Beta House öğrencileri, pastanın en seksi, en vahşi ve en yeni diliminde sizi kahkahalara boğmak üzere biraraya geliyor.

Elling

elling film izle online direk
Yönetmen Peter Naess
Senaryo Ingvar Ambjørnsen, Axel Hellstenius
Oyuncular Per Christian Ellefsen, Sven Nordin, Marit Pia Jacobsen, Jørgen Langhelle, Per Christensen
Filmin Türü Drama, Komedi
Orijinal Adı Elling
Yapımcı Firma 0
Yapım Yılı 2001
Yapım Ülkesi Norveç
Orijinal Dili Norveçce
Filmin Süresi 89 dakika.
Resmi Sitesi www.elling.nu
Dağıtıcı Firma Chantier Films
Vizyon Tarihi 10.05.2002

Filmin Konusu
elling film izle online direk
ELLING, 40 yaşına gelmiş ancak hayatlarını kurmak için ilk defa kendilerine bir fırsat verilmiş olan iki yetiştinin eğlenceli hikayesini anlatıyor. Yazar Axel Hellstenius bu hikayeyi daha önce Ingvar Ambjornsen’in “Brodre I Blodet” (Kankardeşler) adlı romanından sahneye uyarladı. “Elling ve Kjell Bjarne” adındaki oyun filmin yönetmeni Peter Naess’in o dönem müdür olarak görev yaptığı Oslo Yeni Tiyatro’da sahnelendi ve büyük beğeni kazandı.

Filmin ana karekteri olan Elling'in, 40 yıldır hiç ayrılmadığı, hayatını ve evini paylaştığı annesi yeni ölmüştür. Bu olay kendisini altüst eder ve polis tarafından evindeki bir dolabın içine saklanmış halde bulunduktan sonra psikiyatrik kliniğe kaldırılır. Klinikte kaldığı iki sene, Elling’in anlamsız bulduğu hatta annesiyle kurduğu özel hayata bir tecavüz olarak algıladığı, terapi amaçlı sorgulamalarla geçer. Bu süreç içerisinde kendi karakterine tam zıt karakterli Kjell Bjarne ile odasını paylaşmaktadır.

Doktorların bu ikilinin kendi hayatlarını kurma zamanının geldiğine karar vermesiyle, Elling ve Kjell Bjarne Oslo’da küçük bir apartman dairesine yerleştirilirler. Ancak bu sadece bir denemedir ve sorumluluğu altında oldukları sosyal görevli Frank Asli’nin kendi kendilerine yetebildikleri onayını vermesiyle özgürlüklerine kavuşabileceklerdir.




acemi öğrenci avcı öğretmen

acemi ogrenci avci ogretmen film izle online direk
Yönetmen
Senaryo Todd Phillips, Scott Armstrong
Oyuncular Billy Bob Thornton, Jon Heder, Jacinda Barrett, Matt Walsh, Horatio Sanz
Filmin Türü Komedi, Psikolojik
Orijinal Adı School For Scoundrels
Yapımcı Firma 0
Yapım Yılı 2006
Yapım Ülkesi ABD
Orijinal Dili İngilizce
Filmin Süresi 100 dakika.
Resmi Sitesi http://www.schoolforscoundrels..
Dağıtıcı Firma Warner Bros
Vizyon Tarihi 05.01.2007

Filmin Konusu
acemi ogrenci avci ogretmen film izle online direk
Kendine güveni olmayan Roger, bir arkadaşından duyduğu kendini geliştirme kursuna katılmaya karar verir. Dersi Dr. P adında gizemli biri vermektedir.Dr. P, asistanı Lesher’ın yardımıyla kursuna katılanlara kendine güvenmeyi ve kadınları tavlamayı öğretmektedir. Öğrettiği teknikleri kullananların içindeki aslanı ortaya çıkaracağını savunan Dr. P’nin garip teknikleri ilk başta sınıfta bir kargaşaya yol açsa da kendine güven konusunda yol kateden Roger dersleri almaya devam eder.

Roger, aynı binada yaşadığı ve bir türlü açılamadığı Amanda’ya sonunda çıkma teklif eder. Amanda’yla güzel bir gece geçiren Roger, Dr. P’ye Amanda’ya olan aşkını anlatır. Fakat Roger zamanla Dr. P’nin rekabetçi tarafını keşfeder. Dr. P Amanda’ya kendini bir doktor olarak tanıtır ve onunla yakınlık kurmaya çalışır. Öğretmeninin sevdiği kızla yakınlaşmaya başladığını gören Roger, Dr. P.’nin her seferinde sınıfından birine aynı şeyi yaptığını keşfeder. Dr. P. Amanda’yı elde etmek için Roger’ın hayal bile edemeyeceği oyunlara başvuracaktır.





final fantasy

final fantasy izle online indirmeden direk
Yönetmen Hironobu Sakaguchi, Motonori Sakakibara
Senaryo Hironobu Sakaguchi
Oyuncular Alec Baldwin, Ming-Na, Ving Rhames, Steve Buscemi, Donald Sutherland
Filmin Türü Animasyon, Fantastik
Orijinal Adı Final Fantasy - The Spirits Within
Yapımcı Firma Chris Lee Productions
Yapım Yılı 2001
Yapım Ülkesi Japonya/ABD
Orijinal Dili İngilizce
Filmin Süresi 0 dakika.
Resmi Sitesi http://www.finalfantasy.com/
Dağıtıcı Firma Warner Bros
Vizyon Tarihi 03.08.2001

final fantasy izle online indirmeden direk

garfield geri dönüyor 2

garfield geri donuyor 2 izle online indirmeden direk
Yönetmen Mark A.Z. Dippé, Kyung Ho Lee
Senaryo Jim Davis
Oyuncular
Filmin Türü Animasyon
Orijinal Adı Garfield Gets Real
Yapımcı Firma Animation Picture Company
Yapım Yılı 2007
Yapım Ülkesi ABD
Orijinal Dili İngilizce
Filmin Süresi 0 dakika.
Resmi Sitesi http://garfield.com/d2v/index...
Dağıtıcı Firma UIP Filimcilik
Vizyon Tarihi 16.11.2007

Filmin Konusu
garfield geri donuyor 2 izle online indirmeden direk
Çizgi bant yıldızı olmanın tekdüzeliğinden sıkılan Garfield, gazete sayfasından firar ederek “gerçek dünyanın” yolunu tutar. Gerçek bir ev kedisi olarak düşük profilli hayat yaşarken, gazete baskıya girmeden geri dönmediği takdirde çizgi serinin iptal edileceğini öğrenir. Ancak bugüne kadar gerçek dünyaya kaçan hiçbir çizgi karakter, sonradan geri dönmeyi başaramamıştır. Üstelik birtakım şeytani güçler, onun çizgi roman dünyasına geri dönüşüne engel olmaktadır.

“Garfield Geri Dönüyor”da, çizgi bant serisinin baş karakterleri olan Garfield, Jon Arbuckle, Odie, Nermal ve Arlene’in yanısıra yeni karakterler de boy gösterecek. Filmin yeni karakterleri arasında Wally, Bonita, Billy Bear ve Eli başı çekiyor. Ayrıca yeni bir karakter olan Sheckny adlı kediyi de filmde tanıma fırsatı bulacağız.




ratatuy

ratatuy izle online indirmeden direk
Yönetmen Brad Bird
Senaryo Brad Bird
Oyuncular Peter Sohn
Filmin Türü Animasyon, Komedi
Orijinal Adı Ratatouille
Yapımcı Firma Pixar Animation Studios
Yapım Yılı 2007
Yapım Ülkesi ABD
Orijinal Dili İngilizce
Filmin Süresi 110 dakika.
Resmi Sitesi http://disney.go.com/disneypic..
Dağıtıcı Firma UIP Filimcilik
Vizyon Tarihi 24.08.2007

Filmin Konusu
ratatuy izle online indirmeden direk
Aşçılığı çok seven Fare Remy, bir kaza sonucu kendisini Paris kanalizasyonlarında bulur. Düştüğü yer, Ünlü Fransız aşçı Auguste Gusteau’nun yemekleri sayesinde üne kavuşan ve en ünlü yemek eleştirmenlerinin müdavimi olduğu bir restoranın tam altıdır. Aşçı olma tutkusuyla yanıp tutuşan küçük faremiz tam idealindeki yere düşmüştür.


semum

semum izle online indirmeden direk
Yönetmen Hasan Karacadağ
Senaryo Hasan Karacadağ
Oyuncular Ayça İnci, Burak Hakkı, Nazlı Ceren Argon, Cem Kurtoğlu, Sefa Zengin
Filmin Türü Korku, Gerilim
Vizyon Tarihi 08.02.2008.

konusu:
semum izle online indirmeden direk
27 yaşındaki Canan Karaca ve kocası Volkan Karaca yeni aldıkları büyük bir eve taşınırlar. Her şey çok iyi giderken bir gün sebebini bilmediğimiz bir şekilde Canan’a garip şeyler olmaya başlar. Canan yavaş yavaş başka bir varlığa, kendisine hükmetmeye başlayan bir yaratığa dönüşmeye başlar. SEMUM kendisine hedef olarak neden Canan’ı seçmtir ve ona ne yapacaktır? Sıradan bir insan için cehennemin kapısı nasıl açılır?
Semum nedir?
İslam inancına göre insanlar kuru bir çamurdan yaratıldı ve insanoğlu yaratılmadan önce dünya üzerinde yaşayan bir takım yaratıklar vardı. Bu yaratıklar kızgın ateşin dumansız alevinden yaratılmış ve daha sonra korkunç bir zehirle birleştirilerek SEMUM halini almışlardır. İnsanlar dünya üzerine geldikten sonra başta şeytan olmak üzere bazı SEMUM’lar insanları kıskanıp onlara türlü kötülükler yapmaya başlamış. Kısacası SEMUM, insanın tüm gözeneklerine kadar girip onları zehirleyen çok tehlikeli bir yaratıktır. Her an herkese saldırabilecek, çok hızlı hareket eden, zehirleyici SEMUM’lar bazı durumlarda asla geri dönmez, içine girdiği insana cehennem gibi bir hayat yaşatır.





geri döndüler

geri donduler izle online indirmeden direk
Yönetmen Robin Campillo
Senaryo Robin Campillo, Brigitte Tijou
Oyuncular Géraldine Pailhas, Jonathan Zaccaï, Frédéric Pierrot, Victor Garrivier, Catherine Samie
Filmin Türü Gerilim, Drama
Orijinal Adı Les Revenants
Yapımcı Firma Haut et Court
Yapım Yılı 2004
Yapım Ülkesi Fransa
Orijinal Dili Fransızca
Filmin Süresi 102 dakika.
Resmi Sitesi
Dağıtıcı Firma Haut et Court
Vizyon Tarihi 20.05.2005

Filmin Konusu
geri donduler izle online indirmeden direk
Bir gün ansızın, tüm dünya üzerine son on yıl içinde ölen herkes dirilir ve evlerine geri döner. Tüm devletler ve diğer kurumlar bu şok edici ziyaret karşısında şaşkın vaziyettedirler. Ölenlerin evlerine başkaları yerleşmiştir, eşleri başkaları ile evlenmiştir, işleri başkalarına verilmiştir. Hayat ölenlerden sonra da devam etmiş, ölenlere ait ne varsa yaşayanlar arasında pay edilmiştir. ‘Geri dönenler’ ilk bakışta ne kadar normal görünseler de, normal insanlardan farklıdırlar. ‘Geri dönenler’ zorunlu olmadıkça konuşmamakta, uyumamaktadırlar, vücut ısıları normalden 4-5 derece daha düşüktür ve geceleri şehrin sokaklarında nedeni belli olmayan bir sebepten ötürü yürümekte ve kendileri gibi olanlarla buluşmaktadırlar. 'Geri dönenler' hareketlerindeki ağırlık ve sergiledikleri tuhaf davranışlar nedeniyle topluma entegre olmakta zorlanırlar. Rachel de eşi Mathiue’yı kaybetmiş genç bir kadındır ve eşi de geri dönenler arasındadır. Rachel uzun süre gerçeği kabullenmeyi reddetse de karşısındaki Mathiue’dur, ancak Mathiue da tüm diğer ‘geri dönenler’ gibi tuhaf davranmaktadır. Rachel ve Mathiue bir ucunda ölümün, bir ucunda yaşamın bulunduğu bir ilişkiye adım atarlar. Rachel, ya Mathiue’yu yaşamın kıyısına çekmek ya da Mathieu ile birlikte ölüler diyarına inip öte tarafa geçmek gibi zorlu bir tercihle karşı karşıya kalır.



butched








BOTCHED










arayiş the return

arayis the return izle online indirmeden direk
Yönetmen Asif Kapadia
Senaryo Adam Sussman
Oyuncular Sam Shepard, Darrian McClanahan, Wally Welch, J.C. MacKenzie, Sarah Michelle Gellar
Filmin Türü Drama, Gerilim
Orijinal Adı The Return
Yapımcı Firma Rosey Film Productions LLC, Biscayne Pictures
Yapım Yılı 2006
Yapım Ülkesi ABD
Orijinal Dili İngilizce
Filmin Süresi 85 dakika.
Resmi Sitesi http://www.thereturnmovie.net/
Dağıtıcı Firma 35 Milim Filmcilik
Vizyon Tarihi 22.12.2006

Filmin Konusu
arayis the return izle online indirmeden direk
Joanna Mills’in (Gellar), bir nakliyat şirketinde satış temsilcisi olarak başarılı bir görevi vardır. Ancak özel hayatı babası ve onun için saplantılı duygular besleyen eski erkek arkadaşı tarafından alt üst olmuş durumdadır. Birgün hiç tanımadığı bir kadının hunharca öldürülmesine tanık olur ve bir sonraki hedef kendisidir. Gördüğü kabuslar, onu öldürülen kadının yaşadığı yere götürür. Bazı sırların saklanamayacağını ve ruhların asla yok olamayacağını keşfeder. Bu cinayeti çözerken, Joanna aslında kendi problemlerini çözecektir



umudunu kaybetme

umudunu kaybetme izle online indirmeden direk
Tür : Aile / Dram / Komedi
Gösterim Tarihi : 2 Mart 2007
Yönetmen : Gabriele Muccino
Senaryo : Steve Conrad
Müzik : Andrea Guerra
Yapım : 2006, ABD, 117 Dk.
Oyuncular : Will Smith, Thandie Newton, Jaden Smith, Dan Castellaneta, Zuhair Haddad, James Karen, Kurt Fuller, Brian Howe, Domenic Bove, Takayo Fischer, George Cheung, Scott Klace, Joyful Raven, Geoff Callan, David Michael Silverman, Kevin West
Görüntü Yönetmeni : Phedon Papamichael

Konusu
umudunu kaybetme izle online indirmeden direk
The Pursuit of Happyness/Umudunu Kaybetme’de, Chris Gardner (Will Smith) iki yakasını bir araya getirmeye çalışan bir aile babasıdır. Ailesini ayakta tutmak için cesurca çabalamasına rağmen, beş yaşındaki oğlu Christopher’ın (Jaden Christopher Syre Smith) annesi (Thandie Newton) maddi zorlukların yarattığı sürekli baskı altında direncini kaybetmek üzeredir. Artık dayanamayacağını anlayınca, istemeye istemeye evi terk eder…
Artık bekar bir baba olan Chris, yılmadan, bildiği tüm satış becerilerini kullanarak daha iyi kazandıran bir işin peşine düşer. Prestijli bir borsa şirketinde stajyerlik bulur ve ücret almasa da programın sonunda iş ve parlak bir gelecek elde edeceğini umarak kabul eder. Parasal güvencesi olmayan Chris ve oğlu, kısa süre sonra oturdukları daireden çıkartılırlar ve düşkünler evi, otobüs durağı, tuvalet; geceyi geçirmek için bulabildikleri her yerde kalırlar.
Çektiği sıkıntılara rağmen, Chris, babalık görevini sevgi ve özenle yerine getirmeye devam eder ve oğlunun kendisine karşı duyduğu sevgi ve güveni, karşısına çıkan engelleri aşmak için kullanır.



Kocaman indirim Pembe Image Banner 450 x 315