Son Filmler :

Başsız Kadın La mujer sin cabeza izle online film izle

Başsız Kadın La mujer sin cabeza izle online film izle
Tür : Polisiye / Gerilim / Dram / Gizem
Yönetmen : Lucrecia Martel
Senaryo : Lucrecia Martel
Görüntü Yönetmeni : Bárbara Álvarez
Yapım : 2008, Arjantin , 87 dk.
Oyuncular: María Onetto (Verónica) , Claudia Cantero (Josefina) , César Bordón (Marcos) , Daniel Genoud (Juan Manuel)

Konusu:Veronicaarabasıyla gerçekleştirdiği bir yolculuk esnasında bir şey’e çarpar.Çarpmanın şokuyla hızla oradan uzaklaşır. Acaba bir çocuğa mıçarpmıştır, yoksa bir köpeğe mi?
Bu hassas soru giderek kadınınzihnini daha fazla yormaya başlar. Üstelik bir çocuk ölmüştür aynıyerde. Kadının ailesi olayı kapatsa da, onun içi rahatlamaz. Giderekpsikolojik anlamda eşi olmayan bir ruh haline bürünecektir.
TheHeadless Woman, son derece gizemli bir Arjantin filmi ve en büyük gücübaşrol oyuncusunun etkileyici performansı. 2008′in en iyi filmleriarasında kabul ediliyor.
Başsız Kadın La mujer sin cabeza izle Başsız Kadın La mujer sin cabeza online izle Başsız Kadın La mujer sin cabeza canlı izle Başsız Kadın La mujer sin cabeza hemen izle Başsız Kadın La mujer sin cabeza seyret Başsız Kadın La mujer sin cabeza bedava izle Başsız Kadın La mujer sin cabeza indirmeden izle Başsız Kadın La mujer sin cabeza filmi Başsız Kadın La mujer sin cabeza türkçe dublaj izle Başsız Kadın La mujer sin cabeza direk izle Başsız Kadın La mujer sin cabeza divx izle




Share this article :

Yorum Gönder

Kocaman indirim Pembe Image Banner 450 x 315