Son Filmler :

Uzaylıların Şafağı Filmini (Altyazılı) izle

Uzaylıların Şafağı Filmini (Altyazılı) izle
Filmin Başlığı:Uzaylıların Şafağı izle
Filmin Bilgisi:Shaun of Dead filminin yapımcılarınının yaptıgı bu film kült severlerin oldukça hoşuna gidecektir. Yönetmenin gerçek hayatında yaşadıgı bir olaydan esinlenerek beyaz perdeye yansıtmaya karar verdigi bu film Londra’nın güneyinde geçer. Uzaylılar saldırıya geçmiştir ve genç bir sokak çetesi yaşadıkları bölgeyi korumak için mücadele verecektir.
imdb puanı:7,3 (3,875 OY)
sinemalar.com puanı:6,0
Filmin Türü:Aksiyon/Bilim-kurgu/Komedi
Filmin Türü:Attack the Block
Filmin Çekildiği Ülke:İngiltere
Filmin Yapım Yılı:2011
Filmin Yönetmeni:Joe Cornish
Filmdeki Oyuncular:Nick Frost, Jodie Whittaker, Chris Wilson, Luke Treadaway, Adam Leese, Alex Esmail, Flaminia Cinque, Franz Drameh, Joey Ansah, Jumayn Hunter, Lee Nicholas Harris, Terry Notary
Yapımcı:Matthew Justice, Will Clarke, Tessa Ross, Nira Park, Lucy Pardee, James Biddle, Jenny Borgars, James Wilson
Senaryo:Joe Cornish
Görüntü Yönetmeni:Thomas Townend
Gösterim Tarihi:26 Ağustos 2011
Filmin Süresi:88 dakika
Film hakkında ilginç bilgiler:Filmin senaryo yazarı ve yönetmeni olan Joe Cornish bu filmi yaparken gerçek hayatında aynı filmdekine benzer bir yagmalanma olayı yaşamasından esinlenmiştir.Genç saldırganlarının aynı kendisi kadar korktugunu ve hayatlarını yeniden gözden geçirmeye karar verdiklerini farketmiştir.
Filmin hasılatı ve bütçesi:Filmin bütçesi $13,000,000.Film İngiltere’de sinemada gösterime girdigi ilk hafta £1,133,859 hasılat elde etmiştir.



alternatif

Share this article :

Yorum Gönder

Kocaman indirim Pembe Image Banner 450 x 315