Son Filmler :

Salgin Filmini Türkçe Dublaj izle


Salgin Filmini Türkçe Dublaj izle
İş seyahati için gittigi Hong Kong’dan döner dönmez Beth Emhoff, grip ya da buna benzer bir salgında ötürü ölür. Oglu da peşi sıra ölür. Eşi Mitch’in ise bu salgına karşı tuhaf bir şekilde bagışıklıgı vardır. Böylece bu ölümcül virüs hızlı bir şekilde yayılmaya başlar..Amerikan Hastalık Merkezi doktorları ve yöneticileri için öncelikle bu virüsün türünü bulmaları önemlidir ancak bu şekilde tedavi üretebileceklerdir.. Bu da aylar süren bir çalışma sonucu ortaya çıkabilecek bir olaydır.. Salgın hızla yayılmaktadır, dünya çapında milyonlarca insan tehdit edilmektedir….
Filmi Ekleyen:OceanGirL
imdb puanı:6,8 (51,791 OY)
sinemalar.com puanı:6,4 (230 OY)
Filmin Türü:Dram , Bilimkurgu , Gerilim
Filmin Çekildiği Ülke:Birleşik Arap Emirlikleri,Amerika
Filmin Yapım Yılı:2011
Filmin Yönetmeni:Steven Soderbergh,
Filmdeki Oyuncular:Kate Winslet, Matt Damon, Jude Law, Marion Cotillard, Gwyneth Paltrow, Laurence Fishburne, Sanaa Lathan, Bryan Cranston, John Hawkes, Monique Gabriela Curnen, Elliott Gould, Jennifer Ehle, Josie Ho, Chin Han, Jillian Armenante, Rebecca Spence, Armin Rohde, Usman Ally, Jessica Gonzales, Zane Mcıntosh, Guy Massey, Joshua Weinstein, Mark Roman, Dave Mcnulty, Errol Suleyman, Paul D. Morgan,
Yapımcı:Steven Soderbergh, Stacey Sher, Chen On Chu, Michael Polaire, Michael Shamberg, Gregory Jacobs, Zakaria Alaoui,
Senaryo:Scott Z. Burns,
Gösterim Tarihi:21 Ekim 2011 Türkiye
Filmin Süresi:1 saat 46 dakika
Filmin hasılatı ve bütçesi:Filmin bütçesi $60,000,000. Film Amerikada gösterime girdigi ilk hafta $22,403,596 hasılat elde etmiştir.

Share this article :

Yorum Gönder

Kocaman indirim Pembe Image Banner 450 x 315