Son Filmler :

date movie

date movie film izle online direk
Tür : Komedi / Romantik
Gösterim Tarihi : 28 Nisan 2006
Yönetmen : Jason Friedberg , Aaron Seltzer
Senaryo : Jason Friedberg , Aaron Seltzer
Görüntü Yönetmeni : Shawn Maurer
Müzik : David Kitay
Yapım : 2006, ABD , 83 dk.
Oyuncular : Alyson Hannigan (Julia Jones) , Adam Campbell (Grant Fonckyerdoder) , Sophie Monk (Andy) , Jennifer Coolidge (Bayan Fonckyerdoder) , Eddie Griffin (Frank Jones) , Fred Willard (Bay Fonckyerdoder) , Tony Cox (Hitch)


Konusu
date movie film izle online direk
Romantik komedileri ‘ti’ye alan bir film

“Scary Movie” filminin senaristlerinden Aaron Seltzerve Jason Friedberg, bu kez romantik komedi tarzındaki filmlerin peşine düşmüş. “Buluşma Olayı”, bu tarz filmleri sevenler ve bu tarz filmlerden nefret edenler için birebir. Filmin yapımcıları bunu, “Romantik kadınların kesinlikle seyretmek isteyeceği ve erkeklerin ise gülmek için mutlaka izleyecekleri bir film yapmak istedik.” sözleriyle açıklıyor.

Film, romantik ve umutsuz Julia Jones’un hikayesini en romantik yerinden anlatmaya başlıyor: Sonunda hayallerinin erkeğini bulan genç ve güzel bir kadın... Bir İngiliz Grant Funkyerdoder... Fakat evlenmeden önce kalbinin sesini dinlemeli – ‘Big Fat Greek Wedding’, ‘Zor Baba’ ile tanışmalı ve ‘Darısı Başıma’ demelidir. Üstelik de çok ama çok hoş bir arkadaşı ‘En İyi Arkadaşım Evleniyor’ havasında olmalıdır.

Yıllardır spor filmleri, ajan filmleri veya korku filmleriyle dalga geçen filmler yapıldı. Her türün kendine ait tarzı ve klişeleri olduğu bilinse de, bunları komedi unsuru olarak sunan filmler hep ilgi çekti. Friedberg ve Seltzer ikilisi bu kez farklı bir türe, romantik filmlere yöneltmişler kameralarını.

“Bir sürü romantik komedi seyrettik; seyrettiklerimizden eğlenceli bir yan çıkarmak aslında hiç de zor olmadı” diyen Aaron Seltzer, sözlerini şöyle sürdürüyor: “ Hafızamıza kazınmış romantik filmlerden unutulmayacak sahneler seçtik ve bu sahnelerin üzerine yeni bir hikaye oturttuk. Gerçekten komik bir hikaye!”

Friedberg ise “Buluşma Olayı”nın klasik bir bakış açısı olduğunu söylüyor. “Cici kızım büyür ve çok güzel bir genç kadın olur... Hayallerinin erkeğini bulur ama tabii ki ebeveynleri bu adamdan nefret ederler. Ve düşünebileceğiniz her zorluğu çıkarırlar... Ne dersiniz bu hikayeyi bir çok yerden hatırlamıyor musunuz?”

Filmin başrollerinde Alyson Hannigan (Julia Jones), Adam Campbell (Grant Funkyerdoder), Jennifer Coolidge (Roz Funkyerdoder), Tony Cox (Hitch), Fred Willard (Bernie Funkyerdoder) ve Eddie Griffinrol (Frank Jones) kamera karşısına geçmiş. Aaron Seltzer ve Jason Friedberg’in birlikte yazıp yönettikleri filmin müziklerini David Kitay bestelemiş.



Share this article :

Yorum Gönder

Kocaman indirim Pembe Image Banner 450 x 315