Son Filmler :

Suretler Filmini (Türkçe Dublaj) izle

Suretler Filmini (Türkçe Dublaj) izle
Filmin Başlığı:Suretler izle
Filmin Bilgisi:Etraftaki tek gerçek şey senken tüm insanlıgı nasıl kurtarabilirsin???Gelecekte yaşayacagımız dünyanın kurgulanmış bir hali beyaz perdeye yansıtılmıştır. Filmde insanlar gerçek bedenlerini gelebilecek olası kazalara ya da hastalıklara korumak amacıyla kendi suretlerini yaratmışlardır. Kendileri gerçek bedenleriyle dolaşmaz suretlerini dışarıya gönderirler. Ancak bir gün bir cinayet işlenir. Kahramanımız Bruce Willis çetin bir polis rolünde mecburen bu olayı araştırmak için suretinden feragat ederek kendi gerçek bedeniyle sokaklara çıkmak durumunda kalır..
imdb puanı:6,2 (49,720 OY)
sinemalar.com puanı:7,4
Filmin Türü:Aksiyon,Bilim-kurgu,Gerilim
Filmin Çekildiği Ülke:Amerika
Filmin Yapım Yılı:2009
Filmin Yönetmeni:Jonathan Mostow
Filmdeki Oyuncular:Bruce Willis, Radha Mitchell, Ving Rhames, Rosamund Pike, Rick Malambri, James Cromwell, Helena Mattsson, Jennifer Alden, Boris Kodjoe, Anya Monzikova, Jordan Belfi, Valerie Azlynn, Jack Noseworthy, Rachel Sterling, Cody Christian, Stream, Chad Williams, Nicholas Purcell, Bruce-robert Serafin, Derrick Tedford, James Francis Ginty, Michael Cudlitz, Ned Vaughn, Beau C. Bedugnis, Brian Jansen, Brian A. Parrish, Catherine Pierce, Chris Parson, David Conley, Devin Ratray, Eamon Brooks, Ella Thomas, Ian Novick, Jeffrey De Serrano, Jonathan Arthur, Keith Kirkwood, Michael O’toole, Ron Muphy, Ryan Williams, Shane Dzicek
Yapımcı:Elizabeth Banks, Max Handelman, David Hoberman, Todd Lieberman
Senaryo:Michael Ferris, Robert Venditti, John D. Brancato, Brett Weldele
Görüntü Yönetmeni:Oliver Wood
Gösterim Tarihi:25 Eylül 2009 Türkiye
Filmin Süresi:82 dakika
Film hakkında ilginç bilgiler:
Filmin hasılatı ve bütçesi:Filmin Bütçesi $80,000,000 .Film Amerika’da 2951 sinemada gösterime girdigi ilk hafta $14,902,692 hasılat elde etmiştir.



alternatif
Share this article :

Yorum Gönder

Kocaman indirim Pembe Image Banner 450 x 315