Son Filmler :

asansör

asansor filmi online izle
Yönetmen:Mustafa Altıoklar
Senaryo Yazarı:Mustafa Altıoklar Mehmet Akif Ebiçlioğlu
Yapımcı:Mustafa Altıoklar Mehmet Soyarslan Ferdi Eğilmez
Müzik:Erkin Aslan Demir Demirkan Cem Karaca
Görüntü Yönetmeni:Ömer Faruk Sorak
Oyuncular:Mustafa Uğurlu Demet Şener Arzu Yanardağ Emre Altuğ Funda Barın Cem Özer Burak Sergen Nurseli İdiz Hakan Aygün Engin Ardıç Mustafa Preşeva Deniz Demireğen Savaş Özdemir Naci Taşdöğen
Kurgu:Mustafa Preşeva.
Sanat Yönetmeni:Mustafa Ziya Ülkenciler
Kostüm Tasarım:Esin Maraşlıoğlu
Yapım Ekibi:Atilla Kenar
Yapım Yönetmeni:Kamera Ekibi


Konusu:
asansor filmi online izle
Açık unutulmuş bir kameranın aldığı görüntüler, perdeye yansır. Kamerayı taşımakta olan Namık, soluk soluğa, hastane koridorunda, karısı hemşire Nurcan'ı aramaktadır. Nurcan'la karşılaştığı anda, silahını ateşler. Nurcan cansız yere yığılırken, koridordaki herkes şaşkınlık içindedir. Namık, namluyu ve diğer elindeki kamerayı kendine çevirerek, intihar eder. Cinayetini ve intiharını kaydetmiştir.

Mustafa Uğurlu, internette tanıştığı meçhul bir kadınla buluşmak üzere hiç bilmediği bir adrese gider. Apartman , eski, restorasyona alınmış ve terk edilmiştir. Mustafa Uğurlu asansör'e biner. Ve 4.Kat düğmesine basar. Yaşlı asansör sallanarak hareket eder. Tam 4. kat hizasına bir karış kala, kabin durur. Düğmelere tekrar basar, hareket yoktur. İç kapıları çarparak gürültü çıkartırken, kabin yarım metre aşağı düşer. Panik içinde bağırarak yardım isterken, kabinin tam karşısındaki dairenin kapısı açılır. Arzu görülür. Bu andan itibaren, Mustafa Uğurlu'nun kabindeki 4 günlük esareti başlar. Mustafa, anahtarlarını kullanarak, kabinden çıkmaya çalışsa da, tüm çabaları boşunadır. Çaresiz bir halde kadını beklerken, karşısındaki radyatörün altında bir saatli bombanın olduğunu fark eder. Ölümle burun burunadır. Ve bir o kadar da çaresiz... Tam her şeyin bittiğini düşündüğü anda , ilk kez kendini sorgulamaya başlar. Oysa bomba sadece bir oyundur. Kadın aynanın arkasına yerleştirdiği gizli kamera ile adamın her anını kaydetmektedir. Adam bombadan da kurtulduktan (ya da kurtulduğunu sandıktan) sonra kabinin altındaki kapağı fark ederek açar; ancak yükseklik korkutucudur. Yalnızlığı ve çaresizliği ile uyur.


Share this article :

Yorum Gönder

Kocaman indirim Pembe Image Banner 450 x 315