Son Filmler :

gecenin nefesi

gecenin nefesi filmi online izle
Yönetmen Mark Pellington
Senaryo John A. Keel, Richard Hatem
Oyuncular Richard Gere, Laura Linney, Will Patton, Debra Messing, Lucinda Jenney
Filmin Türü Korku, Bilim Kurgu
Orijinal Adı Mothman Prophecies, The
Yapımcı Firma 0
Yapım Yılı 2002
Yapım Ülkesi ABD
Orijinal Dili İngilizce
Filmin Süresi 119 dakika.
Resmi Sitesi http://www.fhm.com/themothman
Vizyon Tarihi 03.05.2002

Filmin Konusu
gecenin nefesi filmi online izle
Washington Post gazetesinin tanınmış gazetecilerinden biri olan John Klein hayatının en iyi dönemini yaşamaktadır. Karısı ve kendisi hayallerinin evini aramaktadırlar. Buldukları ev belki biraz büyüktür onlar için ama karısı Mary evi görür görmez işte bu demiştir. “Hayatımızın ve rüyalarımızın tamamlanması için ihtiyacımız olan yer burası.” Evlerine dönerken hızla önlerinden geçen bir karaltı ve öncesindeki rüzgar tüm bu hayallere gölge düşürmüştür. Mary frene bastığında ortalıkta hiçbir şey gözükmemektedir.



Kaza kaçınılmazdır ve ne yazık ki John sevdiği kadını kurtaramamıştır. Karısının eşyalarını hastaneden alan John bu eşyalar arasında bazı çizimlere rastlar. Kulaklarında sevgili eşinin son söyledikleri yankılanmaktadır. “Onu görmedin değil mi?” ... Görmemiştir. Ama neyi?...



Çizimler muhteşem bir karaltıyı göstermektedir. Bu bir insana benzemekte ama sırtında kanat görünümünde oluşumlar vardır. Ve koskocaman sanki insanı delip geçen iki kırmızı göz... Kazayı takip eden iki yıl boyunca John yalnızlığı ile baş başa tüm bunları düşünerek geçirir. Her şey onun için sanki bir sis perdesinin ardındadır. Ve tarif edemediği bir his onunla devamlı birliktedir. Bir gece Washington’dan Richmond’a doğru yol alırken karanlıkta yolunu kaybeder. Arabasından inip yakındaki bir çiftlik evine kadar yürür. Evin sahibi onu beklediğini söylemektedir. John’un kafası karışmıştır.

Gerçek olaylara dayanan bu gerilim filmi, başarılı bir gazetecinin hayatını bir anda değiştiren olayları onun bakış açısından anlatmaktadır. Başrollerini Richard Gere, Laura Linney, Will Patton ve Debra Messing’in paylaştıkları filmin yapımcılığını Tom Rosenberg, yönetmenliğini ise Mark Pellington üstleniyor.





Share this article :

Yorum Gönder

Kocaman indirim Pembe Image Banner 450 x 315