Son Filmler :

kadının olamam (divx)

kadının olamam film izle online direk (divx)
Tür : Romantik / Komedi
Gösterim Tarihi : 19 Ekim 2007
Yönetmen : Amy Heckerling
Senaryo : Amy Heckerling
Görüntü Yönetmeni : Brian Tufano
Yapım : 2007, ABD , 97 dk.
Oyuncular:Sarah Alexander (Jeannie) , Michelle Pfeiffer (Rosie) , Fred Willard(Marty) , Saoirse Ronan (Izzie) , Paul Rudd (Adam) , Yasmin Paige(Melanie) , Stacey Dash (Brianna) , Twink Caplan (Sissy)

Konusu:
kadının olamam film izle online direk (divx)
Rosie, Los Angeles’ta yaşayan 40 yaşında bekar bir annedir. Ve hayathiçkimse için olmadığı gibi onun içinde planlandığı gibi gitmemektedir.TV’de You Go Girl, adlı bir Tv programının yapımcılığını yapmaktadır.Hazırladığı program riske girmiştir; seksi patronu Marty, onun programıyerine bir reality show yayınlamayı düşünmektedir, asistanıJeannie isesabotaj peşindedir.

Evde de işler pek yolunda gitmemektedir. Eski kocası yeni ve gençeşinden bebek beklemekte artık genç bi kız olan Izzie ise dejenere birgenç olan Dylan ile arkadaşlık etmektedir.

Genç ve yetenekli bir oyuncu olan Adam Perl kasting odasına girdiğindeRosie’nin kalbinin atışları değişmiştir... Fakat 40 yaşında olgun birkadın olarak böyle genç bir erkeğe gönlünü kaptırmak hiç de doğrugözükmemekteydi.

Aşıklar, ebeveynler ve çocuklar, karı koca ve arkadaşlar ve iş arkadaşları; hepsi bu esprili de buluştu!


Not: bu filmi izleyebilmeniz için divx web player bigisayarınızda yüklü olmalıdır yüklemek için buraya tıklayabilir yada tarayıcınızın verdiği uyarıya tıklayarakda gerekli programı bilgisayarınıza kurabilirsiniz kurulumdan sonra sayfayı yenileyip filmi izleyebilirsiniz

Buradan İzle
Share this article :

+ yorum + 1 yorum

15 Kasım 2008 08:58

yorum yapmak isterdim ama filim acamadı ki

Yorum Gönder

Kocaman indirim Pembe Image Banner 450 x 315