Son Filmler :

Tek jet li

tek film izle online direk
Yönetmen James Wong
Senaryo Glen Morgan, James Wong
Oyuncular Jet Li, Carla Gugino, Delroy Lindo, Jason Statham, James Morrison
Filmin Türü Aksiyon, Macera
Orijinal Adı One, The
Yapımcı Firma 0
Yapım Yılı 2001
Yapım Ülkesi ABD
Orijinal Dili İngilizce
Filmin Süresi 87 dakika.
Resmi Sitesi http://www.sony.com/theone/
Vizyon Tarihi 30.03.2002

Filmin Konusu
tek film izle online direk
Değişik yaşam dalgaları, değişik evrenlerde yaşanmaktadır. Bu “Multiverse Bureau of Investigation” (Çoklu Gezegen Araştırma Bürosu) tarafından kabul edilen ve kontrol edilerek korunmaya çalışılan bir gerçektir. Her Multiverse Ajanı bu kurallara göre çalışmaktadır, bir tanesi hariç.
Gabriel Yulaw 123 değişik evrende yolculuk ederek alternatif benliklerini avlayarak ve yok ederek tüm evrenlerde tek benlik olmaya çalışmaktadır. Avladığı ve yok ettiği benliklerinin kuvvetlerine sahip olarak insan üstü yeteneklere ve kuvvetlere ulaşmayı başarabilen Yulaw, en son sadece kendisi kalana kadar bu çılgınlığını sürdürecektir. Başarılı olması halinde olacakların büyüklüğünü kimse hesaplayamamaktadır. Ancak evrenin çok hassas ve önemli olan dengelerinin bozulacağı kesindir.



Yulaw’ın en son avı olan ve başarısıyla arasında kalan tek benliği, Los Angeles Bölgesi Şerif Departmanı’nın sevilen polisi ve iyi bir koca olan Gabe’dir. Gabe’in dünyası M.V.A (Multiverse Authority) tarafından kovalanan Yulaw’ın hayatına girmesiyle sarsılır. Gabe’in bu zor durumdan kurtulması sadece kötü benliği Yulaw’ı yok etmekle olmayacaktır zira, M.V.B (Multiverse Bureau)’nin Yulaw’ın yok edilmesi halinde Gabe’in tek kalmamasını sağlaması gerekmektedir.



Bilimadamları ve matematikçiler paralel evrenler hakkında yüzyıllardır çalışmaktadırlar. Yayınlanan bir sürü teori, yazılan kitaplar, fizikçilerin ve astrologların kesin bir kanıt olmamasına rağmen, bu fikirlere inandıklarını göstermektedir. Başka şekilde bir yaşam hakkı verilmesi mümkün müdür? Aynı işte mi çalışırdık? Aynı eşi mi seçerdik? Paralel bir evrende daha mutlu mu olurduk? Öteki benliklerimiz bizimle aynı mı olurdu? Ya içimizde kötüyü barındırıyorsak?




Share this article :

Yorum Gönder

Kocaman indirim Pembe Image Banner 450 x 315