Son Filmler :

kar köpekleri

kar köpekleri film izle online direk
Yönetmen Brian Levant
Senaryo Gary Paulsen, Jim Kouf
Oyuncular Cuba Gooding Jr., James Coburn, Sisqo, Nichelle Nichols, M. Emmet Walsh
Filmin Türü Komedi
Orijinal Adı Snow Dogs
Yapımcı Firma 0
Yapım Yılı 2002
Yapım Ülkesi Kanada/ABD
Orijinal Dili İngilizce
Filmin Süresi 99 dakika.
Resmi Sitesi http://www.disney.com/snowdogs/
Dağıtıcı Firma UIP Filmcilik
Vizyon Tarihi 01.08.2002

Filmin Konusu
kar köpekleri film izle online direk
Diesel, Scooper, Nana, Yodel, Sniff, Mack, Duchess, ve Demon ... Bu film, dünyanın en iyi kızak köpeği takımı ve yeni sahiplerinin hikayesini anlatmaktadır.

Ted Jones (Cuba Gooding Jr.), Miami’de yaşayan,başarılı bir kariyeri ve havuzlu güzel bir evi olan başarılı bir dişçidir. Ancak onun bu güzel hayatı, aslında evlatlık olduğunu , gerçek annesinin ölüp, vasiyetnamesinde kendisine yer verdiğini ve bir miras bıraktığını öğrenmesi ile allak bullak olur.
Kendisine kalan mirası almak için büyük umutlarla Alaska’ya giden genç adam, kendisine para yerine yedi kızak ve bir sınır köpeğinin miras kaldığını öğrenince büyük hayal kırıklığına uğrar.

Ortaya bir de Fırtına Jack (James Coburn) adlı dağ adamının çıkması ve köpekler üzerinde hak iddia etmesiyle işler daha da karışır. Kendisini bir an önce Miami’ye postalamaya çalışan Fırtına Jack’in meydan okuması karşısında Ted işi inada bindirir ve ne pahasına olursa olsun Alaska’da kalıp köpeklerine sahip çıkmaya karar verir Bu arada Ted, en önemli kızak köpeği yarışmasının yaklaşmakta olduğunu öğrenir ve kendisine hayat veren annesinin hatırası için bu yarışı kazanmak ister.
Walt Disney Pictures’ın sunduğu “Snow Dogs”un yönetmenliğini Brian Levant üstlendi. Yapımcılığını Jordan Kerner’ın gerçekleştirdiği komedi filminin başrollerinde Cuba Gooding Jr, James Coburn, Graham Greene, Sisqo ve Brian Doyle-Murray kamera karşısına geçti.




Share this article :

+ yorum + 1 yorum

Anonymous
6 Şubat 2009 11:56

linki kırık lan insan bakar

Yorum Gönder

Kocaman indirim Pembe Image Banner 450 x 315