Son Filmler :

yerinde olsam

yerinde olsam film izle online direk
Yönetmen Curtis Hanson
Senaryo Jennifer Weiner, Susannah Grant
Oyuncular Cameron Diaz, Anson Mount, Toni Collette, Richard Burgi, Candice Azzara
Filmin Türü Drama
Orijinal Adı In Her Shoes
Yapımcı Firma In Her Shoes c/o The Lot
Yapım Yılı 2005
Yapım Ülkesi ABD
Orijinal Dili
Filmin Süresi 130 dakika.
Resmi Sitesi http://www.inhershoesmovie.com/
Dağıtıcı Firma Özen Film
Vizyon Tarihi 02.12.2005

Filmin Konusu
yerinde olsam film izle online direk
IN HER SHOES ayakkabı numaralarından başka hiçbir ortak yönü olmayan iki kardeşin çok neşeli ve aynı zamanda yürek parçalayıcı hikayesini anlatıyor. Maggie ve Rose Feller siyah ve beyaz gibi birbirinden farklı kendi tarzı ve amaçları olan iki kız kardeş...
Maggie (Cameron Diaz) tam bir parti kızıdır. Liseden mezun olduktan sonra bir çok iş değiştirmiştir...Ve tek yeteneğinin karşı cins üzerinde yarattığı etki olduğunu düşünmektedir. Uzun süreli işsizlikleri onu arkadaşlarının ve akrabalarının evinde kalmaya mecbur etmiştir. Entelektüel hiçbir birikimine güveni kalmamıştır. Tek bildiği makyaj yapmak, her durumda mükemmel kıyafetler giyinip aksesuarları ile etrafında ilgi toplamaktır.

Rose (Toni Collette) ise Princeton’da eğitim görmüş bir avukattır. Philadelphia’nın en büyük hukuk firmalarından birinde muhteşem dekore edilmiş bir ofiste çalışmaktadır. İyi bir evi vardır ve dış dünya ile arası gerçekten iyi değildir. Devamlı burnundan şikayet etmekte, kilolarından rahatsız olmakta ne giyerse giysin kendini iyi hissetmemektedir. Kendi kendine yarattığı bu güvensiz durum onun aşk hayatını da altüst etmiştir.

İki kız kardeş felaket bir yolculuğu birlikte katedeceklerdir... Üstelik de birbirlerine saygı göstermeyi ve yeniden kardeş olmayı öğrenerek. Yolun sonunda öldüğünü düşündükleri büyükannelerine ulaşacaklar ve ondan büyük hayat dersleri alacaklardır.




Share this article :

Yorum Gönder

Kocaman indirim Pembe Image Banner 450 x 315